'We hebben weer een geslaagde Burendag kunnen organiseren!'

Ivo Grob is een even bescheiden als actieve buurtbewoner in Groot Holthuizen. Samen met een aantal medebuurtbewoners heeft hij zich sterk gemaakt voor een Minifestival waarbij alle buurtjes in de grote wijk Groot Holthuizen met elkaar werden verbonden. Op zaterdag 28 september jl, op Burendag, was het zover!

Elkaar ontmoeten
Ivo: “Elk jaar vieren we in Groot Holthuizen de Burendag. Groot Holthuizen is een jonge wijk met veel enthousiaste mensen. Burendag is een moment waarop (nieuwe) buurtbewoners elkaar op een informele manier ontmoeten. Dit jaar wilden we het op een andere manier vieren en hebben we er een minifestival van gemaakt dat werd gehouden bij Centrum 4.0! Om 14.00 uur deed DJF Dance Centre de (dans)aftrap! Daarna waren er overdag leuke kinderenactiviteiten, in samenwerking met BSO Natuurlijk, zoals schminken en boogschieten. Theater Troef deed drie keer een leuke voorstelling voor en met de kinderen.”

Lekker eten en lekkere muziek
Ook de inwendige mens kwam niets tekort. Ivo: ”We hadden lekker eten van satébar Barong en daarnaast ook nog hapjes en een loterij van restaurant Eet-Lokaal. Rond etenstijd speelde de band Maart Covers lekkere muziek. Na het verhaaltje voor de kinderen voor ‘het slapen gaan’, sloot de Eastwood Coverband de avond voor de volwassenen af.”  We zijn blij dat we opnieuw een zeer geslaagde burendag hebben kunnen organiseren, waarbij er weer meer bewoners zijn geweest dan het jaar ervoor. Daarvoor bedanken we alle vrijwilligers, de ondernemers die een steentje hebben bijgedragen, het Oranjefonds en DoeDuiten. Zonder hen hadden we deze fantastische dag niet op deze manier kunnen organiseren!”