Goed gereedschap is het halve werk

Aanhangers vol gereedschap en materialen te lenen via de gemeente Zevenaar
De contactpersonen wijken en dorpen raken regelmatig in gesprek met bewoners die iets willen doen in het onderhoud van hun straat, wijk of dorp. Omdat het leuk is samen iets op te pakken, zeker in de buitenlucht, en het resultaat er altijd mag zijn!

Dat je straat-, wijk- of dorpsgenoten er ook nog eens mee geholpen zijn, is extra mooi meegenomen. Bewoners lopen er soms wél tegen aan dat ze het goede gereedschap niet hebben. Een kruiwagen met een kapot wiel, een hark die uit elkaar valt, of er ontbreekt simpelweg iets in de bij elkaar gespaarde eigen gereedschapskist. En dan is een dagje fijn buiten werken, ineens een ‘klus’. Want dat goede materialen het halve werk is, weten iedere doorgewinterde klusser.

Drie aanhangers te leen
En dus dachten de contactpersonen: wat nou als wij drie aanhangwagens kopen en uitrusten met alles wat nodig is om lekker samen aan de slag te kunnen? En deze gratis en voor niets uitlenen aan bewoners? Waarom drie? Omdat er dan overal in onze uitgestrekte gemeente een aanhangwagen redelijk dichtbij is!

Meer informatie?
Dus: wil je aan de slag in uw straat, wijk of dorp? Laat het ons weten. En neem contact op met de de contactpersoon voor jouw dorp of wijk!