Wat we doen

9081828311_4b15eb8c0b_o
LUISTEREN
Zien wat we kunnen betekenen

Als jij je bij ons meldt met een idee of initiatief, bekijken we allereerst even of jouw idee en aanvraag voldoen aan de spelregels. In alle gevallen nemen we daarna contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maken we kennis, horen we graag jouw motivatie en wie de mede-indieners, de fans van jouw idee, zijn. We tasten af wat we voor je kunnen betekenen!

ONDERSTEUNEN
Doen wat nodig is

Als we weten of en wat we kunnen betekenen, komen we in actie. Door te doen wat nodig is. We verbinden je bijvoorbeeld met mensen die jou verder kunnen helpen of zorgen ervoor dat jouw idee of initiatief online en offline de aandacht krijgt die het verdient. Ook kunnen we voor materialen zorgen of maximaal 2500 euro aan DoeDuiten toekennen. Wat we altijd doen: meedenken en -doen!

VOLGEN
Contact houden

Ook nadat we in actie zijn gekomen en jij verder kunt met het realiseren van jouw idee of initiatief houden we graag contact. Zodat we bijvoorbeeld een mooi verhaal op deze site kunnen zetten als het gelukt is, maar ook zodat we kunnen kijken wat we nog kunnen betekenen als het onverhoopt niet zo loopt als gehoopt. Als we in contact blijven, kunnen we wat betekenen!

derde foto wat we doen
sitewatwedoen2
sitewatwedoen1
Snel en simpel ondersteunen
We werken op basis van vertrouwen
Jij stopt jouw energie in jouw idee of initiatief, wij willen daar echt bij ondersteunen. En dan bedoelen we zonder ingewikkelde spelregels en administratieve rompslomp.

Lorem Ipsum is simply text the printing and typesetting standard industry.

We werken door er te zijn
Wat nodig is om een idee of initiatief te kunnen realiseren, laat zich niet vangen in werkdagen van 9 tot 5. We zijn dus ook in avonduren en weekenden bereikbaar.

Lorem Ipsum is simply text the printing and typesetting standard industry.

We werken aan verbinding
Onze ervaring is dat je alleen misschien sneller gaat, maar samen verder komt. En dus proberen we mensen met elkaar te verbinden, zodat ze elkaar verder kunnen helpen. Met kennis en materialen.